sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Kenelläkään ei ole hauskempaa kuin mitä hän itse itselleen järjestää

Hui kauhia en meinannu osata enää kirjautua blogiin ku siitä on sata vuotta ku oon viimeksi kirjottanu. Sorge kaverit jos ootte käyny urkkiin uutisia eikä niitä oo ilmestyny. Luova katko ja solisluunki katko hiasti vähän. Mää olin siis syksyn ja varsinki joulukuun ihan sikana töissä, jokapäivä ja tuplavuoroja nii olin sitten ihan väsähtäny värkkäilyyn, jotain kyllä värkkäsin mutten mitään esittelemisen arvosta. Nii ja en haluais kirjottaa sellasia rakas päiväkirja -juttuja ku ei niitä jaksa sitten Erkkikään lukia ja tän ploginhan piti olla alunperinki värkkäilyjen esittelyyn tarkotettu.

Hitsi on mulla uutisiaki, ihan hulluna, mutta koitan olla jotenki kronolooginen. Lähin tammikuun alussa siis väsyneenä kokkaamiseen varsinki ja muutenki kehnossa kondiksessa pyöräileen ja kaaduin olkapää suoraan asfalttiin, luu katkes niks naks ja Ruuti kirkui ja Riku vei Ruutin ortopedi ensiapuun. Luunpäät ei meinannu uunot millään tavata toisia ja makasin sängyn/sohvanpohjalla 3 kuukautta, kipulääkkeet sai aikaan kankkuisen olon, not nice. Koitin vähän leikkiä ajatuksella maalata vasurilla, mutta joo, saatan teijän kiusaksi ehkä esitelläkki sen :P mut uusiks menee siis koko tavla. Mullon nytte sitte epätäydellinen ruumis, hitsi ku just olin alkanu pinnalliseksi ja päättäny laihuttaa, että kylkiluut näkyy nii nytte o karkkimaha ja inha pallo siinä kohtaa, missä niin kaaristui ennen kauniisti luu;)


En ehkä sittekkään tännään vielä kirjota muutaku tän haaverin, on niin palijon kaikkea duunia ja hauskaa ku on yksin kotona. Voi tehä mitä haluaa, tupakoida jne. ja imuroida ja varsinki kattoa Ally McBealia täysillä ja nonstoppina!!! Huomiseen  siis, tai siis ylihuomiseen, tai yliylihuomiseen, mut skriivaan siis tänävuonna, mullon oikeestikki ihan hulluna uutisia, mut nytolen siis liian mökkihöperöityny kirjottaan.

1 kommentti:

  1. Alappa lähettelemään uutisia vaikka sähköpostilla, sinä teknologiavihainen nainen :)

    VastaaPoista