tiistai 16. elokuuta 2011

Sisar hento valkoinen

Nyt en kirjota niin palijoa, ku eihän niitä erkkikään jaksa lukee jos sepostelen liikaa. Mutta arvatkaas, ku menin sanomaan, että en tykkää pyllyistä enkä haluais tehä lähihoitajan hommia, nii nyt perun puheeni ja sanon että se onkin ihan kivaa. Mää oon nimittäin mitä suuremmalla todennäkösyyellä saanu duunin. Nyt on enää myöhästä perua ku lähtö on 4 päivän päästä. Jaiks!!! Kävin työhaastattelussa viime viikolla ja ne meinas, että mun ranskankielentaito on liian huono eikä mulla oo tarpeeksi kokemusta hoitsun hommista. (oon ollu 4 vuotena töissä kehitysvammaisten palvelutalolla ja pitäny taidekursseja mielenterveyskuntoutujille, ei pahemmin isoja pyllyjä) Mut ilmeisesti onnistuin esittään niin pätevää, että ne päätti kumminki palkata mut! Hyvä Ruu! Se firma on ARECA (Actions et Recherches Educatives Cultturelles Artistiques) joka vie traumasta toipuvia (autokolari, aivovamma, koomasta heränneitä, ym.) ihmisiä kuntoutus/virkistys lomalle eri puolelle Ranskaa ja jopa ulkomaille. En ehkä tajua tätä juttua ihan täkyllä. Meitsi keltanokka, valkonaama sai duunin. Ja saan reissata ympäri Ranskaa, viikon parin jaksoissa. Nyt eka on kokeeks vaan 2 matkaa ja kattoo sitten oonko liian käsi tähän hommaan.

Sisar hento valkoinen

Tiiättekste, just ku olin päättäny lakata hakemasta aktiivisesti töitä ja alkaa maalaamaan ja koittaa saaha se ateljee sieltä Bèglesistä nii sain tään duunin ja toisestaki soitettiin. En hingu kuiteskaan vielä ollenkaan ku apuamitäjos en tajua mitään ku ne vammaset ihmiset puhuu epäselvästi. Pelottaa aika paljon, mutta meen kuiteski sinne, pää eellä. Ei  ois eka kerta ku kivveen kolahtaa. Kerron heti ku tuun sieltä, että miten meni ja myöskin mun maalausprojektista. Pitäkää peukkuja, etten mokaa tätä.

5 kommenttia:

 1. Hei hyvä juttu!
  Asioilla on taipumuksena järjestyä...

  VastaaPoista
 2. hienoa! ja eiks toi oo vähän sun alaasikin (action culturelle et artistique): jos sieltä vaikka tulisi jossain vbaiheessa muutakin kuin pyllynpesua, kun oikein tsemppaat ja esität kompetenttia! onnea ja menestystä!

  VastaaPoista
 3. Mun luonne on ressaaja, vähemmälläki ittensä kuluttamisella ois päässy, ehkä. Mutta vähänkö kävi säkä. En tosiaan vielä yhtään tiijä mitä se homma on käytännössä, tsempaan kuitenki hulluna. Tämä ryhmä ei kauheasti oo taiteen kanssa tekemisissä jos oikein ymmärsin, mutta sellanenki ryhmä on ja nyt ku oon saanu tän työpätkän nii varmaan helpottaa tulevaisuudessa työnhakua :) Happyhippie!

  VastaaPoista
 4. Tosi huippu juttu :)
  Onnewa uuteen duuniin, hyvin sä vetät

  VastaaPoista
 5. Miten on mennyt sisar hento valkoisena?

  VastaaPoista