maanantai 6. kesäkuuta 2011

Kukkia ja Peter

Oon tehny vähän vääryyttä yhelle perheenjäsenellemme ku en oo esitelly häntä aikasemmin, mutta korjattakaamme tuo kavala välinpitämättömyys välittömästi. Meillon kukka nimeltä Peter, vissin papinkaura lajiltaan tai kuten veljeni pienenä sano, lutkantukka (kune lehet roikkuus silleen pesemättömän tukan näkösesti). Riku sano että nimensä takia Peter on "born to be bullied" kuten kovaonninen Harrimme, mutta musta se oli hyvä nimi ja sai pysyä, ku ei parempaakaan keksitty. (Myöhemmin ranskan tärkeimmän sanaston opittuani tajusin et se lausutaan kuten "pet", pieru)

Ku Harri tuli taloon, pelkäsin vähän Peterin turvallisuuen puolesta ja päätin laittaa sen amppeliin. En löytäny sellasta kaupasta, nii laitoin sen uuteen Ikea ruukkuun ja virkkasin sille juuttinarusta ite amppelin. Aika karu siitä tuli, mutta Peter on vaatimaton ja hyväkäytöksinen kukka, eikä ole vielä kuollut.


Koitan tehä luolastamme vähän nätimmän ja menin yhtenä päivänä ideoita saadakseni Maison de Mondeen. Meillei oo oikeasti nyt varaa tällaseen, mutta ihan vahingossa ostin kaksi kukkaa. Oli niin isoja ja hienoja ja värikkäitä muovikukkia, että kaltaiseni harakka ei niitä voinut vastustaa kertakaikkiaan. Sanoin kotona Rikulle, että kato mitä mää ostin Harrille, muttei menny läpi. Toinen kukkahankinta oli suuri lootuskynttilä lasiruukussa. Nyt ku oon alottanu jooganki niin tuntus, että enhän mää ois uskottava hiippari ellei talossa ois yhtään lootuksenkukkaa!

Eikookki hieno ja huomaa mun kengät kans, toiset on Manoukianit mitkä sain jouluna, j'adore!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti