maanantai 27. kesäkuuta 2011

Viiniä ja pukumuseo

Käytiin koulun kanssa taas retkellä, en vaan kyllä muista niiden paikkakuntien nimiä, kuitenkin tässä lähellä Bordeauxia. Eka mentiin yhelle viinitilalle, ei ollu eka kerta ku nään ne pellot, mutta ne on kyllä tosi näkemisen arvosia. Ku kerran Bordeauxissa oon, täytyy jotain kuvia viinipelloista ehottomasti näyttää.

 

Ei oo kyllä mitenkään huippuja kuvia, suokaa anteeksi, mutta ei Ruutikaan voi olla aina terässä. Syksyllä pitää mennä uudestaan niille pelloille, sitten ku rypäleet on valmiita, saa varmana parempia kuvia. Mutta seuraava paikka kiinnosti ainaski mua huomattavasti enemmän, nimittäin pukumuseo. Voila!Oli siellä jotain muutakin historiakrääsää, mutta en jaksanut tajuta mitä se opas selitti, rämpsin vaan kuvia ja nautin paikan salamyhkäisyydestä. Jotku sanoo, että nuket on pelottavia ku ne vaan tuijottaa staattisesti ja kaikilla näillä nukeilla ei ollu ees silmiä. Hmm, erittäin kiehtovaa, siellä oli vähän paikallen pysähtynyt tunnelma tosissaan.


 Tuhkimo


Vitsi miten ihania pukuja! Tämä on sitä kuuluisaa haute couturea! Ku vertaa näitä nykyaikaisiin juhlapukuihin, mitkä on kammottavia rättejä, tulee valtava itsesääli. Oi miks me 2000-luvun naiset ei saada olla enää naisellisia ja kauniita. Katsokaapa tätäkin mimmiä, aivan uskomattoman kaunis.

 
 Mulla jäi vähän hämärän peittoon, mitä tuossa edellisessä kuvassa oikein tapahtu, joku nukkejen kokous, mutta nii. Siellä oli myös tällasia herraskissoja, ei ihan niin hienoja ku mun Harri, mutta melkein.

Ja koska tykkään puutarhoista ja kukista, vielä pari kuvaa museon pihalta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti